Cu ocazia implinirii unui an de cand s-au cunoscut, Tany Vander i-a dedicat o melodie, pe care a interpretat-o live, intr-un club de noapte din capitala. Aceasta a ales sa cante piesa "I will always love you" de Whitney Huston.

 

Tanara a distribuit pe retelele de socializare un filmulet, facand si o dedicatie in scris: "Pe data de 5 noiembrie s-a implinit un an de cand ne-am cunoscut. Tu inca niciodata nu m-ai auzit cantand, desi stii ca imi place sa o fac. Astazi am decis sa cant pentru tine, fara repetitii, fara ajustarea microfonului, fara nimic. Mi-am dorit sa iasa natural, chiar daca pe alocuri am falsat. Este din adancul inimii si pot spune ca aveam mari emotii, la fel ca la examenul de la Conservator. Cuvintele acestei piese vorbesc de la sine. Te iubesc leul meu! A fost ireal si cu fiori. Esti o minune, te iubesc!"

 

 

Internautii i-au apreciat vocea si le-au urat indragostitilor multi ani inainte. Printre cei care i-au felicitat a fost si interpreta Elena Javelea, care este o prietena buna si care i-a fost complice si a ajutat-o sa pregateasca surpriza. "Sa fiti fericiti. Pastrati-va dragostea. Rar intalnesc perechi ce se iubesc atat de mult si frumos ca voi doi. Va admir!" 

 

5 ноября⚡️.Ровно год как мы познакомились..🔥и ты не разу не слышал как я пою,хотя ты знаеш что я увлекаюсь этим делом😺🎤Сегодня решила спеть для тебя,без репетиций,без настройки микрофона..без ничего..Хотелось чтоб было натурально,в каких то местах может фальшиво🤫🙄..но зато от чистого сердца 💕 ..и могу сказать что я волновалась 😌,прямо как на экзамене в Консерватории 😊🙈Слова этой песни говорят сами за себя 💝 Люблю тебя львёнок 🦁 @vasiliy_lungo ❤️

A post shared by Tany Vander (@tanyvander) on Nov 5, 2017 at 11:45am PST

 

La randul lui, Vasilii Lungo si-a surprins iubita in dimineata aceleiasi zile, cu un set de bijuterii de brand, in valoare de mii de dolari. Tany Vander fiind in culmea fericirii. 

 

 

Sursa foto, video: Instagram.com

Perfecte