Irina Rimes a devenit cunoscuta dupa ce a bifat finala la show-ul "Fabrica de staruri". Avea pe atunci doar 20 de ani si nici nu visa sa ajunga asa departe, insa a dat lovitura cu piesa "Visele", iar mai apoi a reusit sa compuna melodii si pentru artisti extrem de populari din Romania, precum Andra, Inna sau Antonia. 

 

 

"La mine, drumul catre succes a fost unul scurt. A durat doar doi ani, altii fac mai mult. Mi-am dorit sa ajung aici, dar nu mi-am imaginat. Am avut o ascensiune rapida si pentru ca am muncit si am intalnit oameni potriviti, care au avut incredere in mine, m-au ajutat, m-au sustinut. Cand compun o piesa imi place sa o si cant. La mine merg mana in mana", a declarat artista. 

 

 

Chiar daca a devenit celebra, in prezent este si unul dintre juratii de la "Vocea Romaniei", cantareata sustine ca s-a acomodat destul de greu in Romania si a ramas aceeasi in relatiile cu oamenii. Interpreta evita petrecerile si persoanele necunoscute: "Sunt un pic antisociala, de obicei merg doar acolo unde stiu ca am prieteni, unde stiu ca o sa ma simt bine si unde stiu ca am ceva interesant de vazut. Nu interactionez foarte mult cu oamenii, mie imi place in studio sa stau mai mult, sa-mi fac treaba de artist." 

 

 

Bruneta s-a casatorit la 22 de ani cu Andi Banica. De cand a divortat insa, nu-si mai face planuri sa bifeze un nou mariaj: "Nu m-am gandit sa ma recasatoresc. Fiecare femeie isi doreste copii, la un moment dat, probabil. Pana acum tot ce mi-am dorit s-a realizat. Copiii nu au fost in plan, fiindca sunt tanara si mai am de lucru."

 Sursa foto: Instagram.com, Google.com

libertatea.ro