Presa internationala nu a omis nici sa o observe indelung pe Brigitte si sa expuna posibilele interventii chirurgicale estetice pe care si le-ar fi facut.

 

 

 

Brigitte, care acum este bunica, arata mult mai tanara decat este, o serie de experti punand asta pe seama constitutiei sale atletice sau pe tunsoare tinereasca pe care o poarta, scrie Daily Mail. Insa acestia mai cred si ca Prima Doamna a Frantei si-a facut "imbunatatiri" estetice: fatete dentare, botox si lifting facial.

 

 

 

Sotia lui Emmanuel Macron nu se da in laturi de la  a imbraca pantaloni mulati, de piele, rochii scurte pana deasupra genunchilor si jeansi tineresti, piese vestimentare asortate cu pantofi cu toc foarte inalt. Faptul ca adopta un stil casual-chic, care cu siguranta o ajuta sa para mult mai tanara. 

 

 

 

Francezii l-au descoperit pe Macron atunci cand a fost numit ministru al Economiei, in august 2014, dupa ce a fost timp de doi ani consilier de rang inalt al presedintelui socialist Francois Hollande.  Pe sotia sa o cunoaste inca de 17 ani si impreuna formeaza o familie frumoasa. Cei doi au decis sa nu aiba copii impreuna, insa Macron are o relatie foarte buna cu cei trei copii ai sotiei sale.

 

Perfecte