Dupa spusele lui, Katy Rain, nu este deloc o mama grijulie si protectoare, ba chiar mai mult, aceasta isi lasa copilul acasa cu febra, in favoarea vacantelor cu prietenile sau pentru a sustine concerte.

 

 

"Unicul lucru de la care au fost certuri e lipsa de responsabilitate fata de copil, familie. Ea zice ca isi iubeste copilul. Da eu sant dictator, sa ramana copilul cu mama lui. DAR, IUBIREA INSEAMNA A JERTVI, FAPTUI. Ce mama isi lasa copilul bolnav. Cu febra si pleaca la Chisinau pentru ca are proiecte? Ce mama isi lasa copilul cu febra de 39,5 si pleaca cu prietenele in vacanta?", a declarat acesta pentru perfecte.md.(n.r-ortografia a fost pastrata intacta).

 

Denis este absolut convins ca singurul motiv de la care se iscau certurile dintre cei doi era lipsa de responsabilitate fata de copil din partea interpretei. 


Copilul celor doi, dupa spusele lui Denis, a fost dat la cresa la o varsta foarte frageda, in opinia lui,  doar un an si 4 luni, din motiv ca Katy venea foarte tarziu de la studio sau isi petrecea toata noaptea stand pe internet, ca mai apoi sa nu se poata trezi dimineata pentru a-si putea hrani pruncul, lasandu-l sa planga infometat.

 

 "Copilul a fost dat la cresa la varsta de un an si 4 luni,din motiv ca Katy venea tarziu de la studiou sau statea pe calculator pana la 3-4-5 dimineata si nu se trezea dimineata sa-si hraneasca pruncul pana la 11-12 ziua.in tim ce copilul se trezea la 7-8 dimineata si astepta plangad ca sa se trezeasca mama si sa i dea papa. Acelasi lucru face cand pleca la Chisinau cu copilul."

(n.r-ortografia a fost pastrata intacta).

 

Sotul lui Katy declara ca a iubit-o mult si niciodata nu i-a cerut sa aiba grija de el, dar doar de copil, a facut multe sacrificii pentru a-si tine familia unita si a-i usura munca lui Katy, angajand chiar o doamna care venea si spala, calca si pregatea mancarea pentru micut. "Multa lume ma considera un tata perfect si un sot grijuliu . Am apelat si la o doamana care vine si spala, calca face mancare la copil."(n.r-ortografia a fost pastrata intacta).

 

 

 

Denis este convins ca Katy Rain nu este o femeie de familie: "ECATERINA TOSTOGAN NU ESTE FEMEIE DE FAMILIE. Am iubit-o asa cum este. Nu i-am cerut niciodata sa aiba grija de mine ca sot. Am cerut doar sa-si organizeze programul in asa fel incat sa nu sufere copilul macar timpul in care este in concediu de maternitate, eu nu mi-am vazut, auzit copilul de 2 luni si o saptamana. Copilul sufera dupa tata, copilul are nevoie de asistenta medicala in timp ce mama lui isi spala rufele in Chisinau." (n.r-ortografia a fost pastrata intacta).

 

Solicitata de perfecte.md, Katy Rain a declarat: "Este buna sau nu mama, poate determina doar beneficiarul, adica COPILUL."

 


Interpreta, care recent a declarat ca divorteza sa sotul ei pentru ca acesta ar fi batut-o  a mai precizat: "Fostul meu sot abereaza. Eu niciodata nu mi-am neglijat copilul, ci din contra ii ofeream, ii ofer  si ii voi oferi tot ce am mai bun si tot ce imi sta in puteri."

 


 

 

 


Perfecte