Toata lumea o stie pe Andra. Are o cariera de succes, milioane de fani in intreaga lume, toti ii cunosc piesele. Si pe plan personal toate ii merg din plin. Copiii, David si Eva, sunt fericiti si sanatosi, la fel si sotul, Catalin Maruta.

 

 

 

Cei doi s-au casatorit in luna august 2008, pe cand Andra avea doar 22 de ani. Inainte de relatia cu Catalin, ea a mai avut un iubit. Numele lui este Dragos Caploiu, un fost component al trupei Groove. Relatia dintre cei doi a tinut doi ani si jumatate.

 

 

„Ei s-au despartit in septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie." a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

 

 

La vremea respectiva Dragos declara: „Nici eu nici Andra nu am calcat stramb niciodata. Inainte de Cerbul de Aur am decis sa ne despartim si sa nu mai vorbim nici macar la telefon."


 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


VIVA!