Imbracata intr-o rochie alba, cu ochelarii de soare pe ochi, Denisa era, la modul evident, doar o umbra a femeii superbe, a artistei care smulgea aplauze si pentru frumusetea pe care o afisa pe scena.
Cu toate acestea, Denisa mai avea puterea sa zambeasca si, chiar daca era impinsa din spate, intr-un scaun cu rotile, le vorbea celor din jur. Cu mainile subtiri, dar cu abdomenul umflat din cauza lichidului pe care, cu ajutorul punctiilor, il elimina odata la doua-trei zile, Denisa parea sa se bucure de fiecare plimbare, fiecare iesire din casa fiind, pentru ea, o adevarata sarbatoare.”isi dorea enorm sa iasa la plimbare, sa vada florile si sa se bucure de soare. Nu prea avea voie, sistemul ei imunitar era problematic, asa ca, pentru ea, si iesirile la clinica erau prilej de mare bucurie, era mai vesela ca niciodata atunci”, ne spunea un apropiat de-al familiei. Din pacate, imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro par sa fie si ultimele cu ea in viata, la ultima ei iesire din casa. pentru ca, la doar cateva zile, cand Denisa parea sa se simta mai bine, tragedia s-a intamplat, iar artista a murit.

 

 


Denisa Raducu a murit duminica dimineata, dupa o lunga agonie Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular şi, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele morţii. De cateva zile, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si un tratament complementar, naturist pe care insa l-a intrerupt de ceva vreme, dar, din pacate, nici acesta nu a salvat-o.”Rugati-va pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.Din pacate, Denisa Raducu a murit, duminica de dimineata, acasa la ea, vegheata de rudele ei, la doar 27 de ani, indurerand lumea muzicii.

Spynews.ro