Acesta a inceput sa raspunda in locul ei la telefon si tot el este cel care se ocupa de contractele sale de imagine. Potrivit surselor wowbiz.ro, de cand este cu Matei, Madalina Ghenea a renuntat la persoanele care se ocupau de contractele sale si, acum, afaceristul este cel care tine fraiele in ceea ce o priveste.

 

 

 

 

"Madalina nu mai raspunde nici la telefonul personal! Daca o apeleaza vreo persoana, in special pentru oferte de imagine sau din lumea cinematografiei, Matei este cel care se afla la celalalt capat al firului! Barbatul vorbeste despre tot, negociaza si stabileste, ca un adevarat impresar, contractele si deplasarile pe care actrita trebuie sa le faca la diverse evenimente in strainatate. Mai mult, o si insoteste peste tot, o dovada ca nu se poate desparti de Ghenea nici macar pentru cateva ore", au dezvaluit apropiatii celor doi.

Madalina Ghenea si Matei Stratan s-au cunoscut in luna iunie, prin intermediul unor prieteni comuni. A fost o dragoste la prima vedere, iar de atunci, relatia lor a evoluat cu pasi repezi. In doar doua luni, Ghenea s-a mutat cu tanarul de 32 de ani, iar, zilele trecute, a facut si pasul decisiv: a acceptat sa se logodeasca! Totul s-a petrecut la Londra, intr-un cadru romantic. Fanii cuplului asteapta cu nerabdare anuntarea datei nuntii.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Ele.ro