Angelina Jolie ar fi blocat divortul, dupa ce Brad Pitt a renuntat la alcool, intr-un efort de a o recastiga, sustin prieteni apropiati celor doi, potrivit Us Weekly, scrie Daily Mail.

Us Weekly citeaza mai multe surse care sustin ca Angelina si Brad, care s-au despartit in septembrie 2016, nu au mai inaintat cu procedurile de divort.

 

 


"Nu au mai facut nimic in aceasta privinta in ultimele sapte luni si nimeni nu crede ca se va mai intampla ceva" a declarat una dintre surse publicatiei. Motivul: Brad a renuntat la alcool.
Un prieten al lui Jolie a spus pentru Us Weekly ca angajamentul pe care Brad si l-a luat, de a se reabilita, a atins o coarda sensibila, actrita gandindu-se foarte serios sa anuleze divortul. Acesta a adaugat ca Brad face tot posibilul pentru a o recuceri. Iar renuntarea la alcool era cel mai important lucru pentru ea.

 

 


"Toata lumea crede ca cei doi se vor impaca. Nu va fi o surpriza daca vor anula divortul".
intr-un interviu pentru GQ, Brad Pitt, 53 ani, spunea ca a mers la dezalcoolizare, iar acum bea suc de merisoare si apa minerala. A recunoscut public in mai ca are o problema cu alcoolul si ca mai are multe de invatat pentru a fi un parinte model. De asemenea, actorul a marturisit ca a mers la terapie si s-a intors catre arta pentru a se vindeca. Acesta este testat saptamanal de catre un consilier pentru a vedea daca a consumat alcool.

One.ro