Viata de milionar excentric l-a facut celebru pe Gianluca Vacchi, iar fotografiile sale sunt urmarite acum de peste 11 000 000 de oameni. Cand nu danseaza in clipurile care i-au adus faima pe internet, barbatul duce o viata ca in filme. Sau cel putin asa pare, mai ales acum, cand are o noua iubita care atrge atentia la fiecare pas.

 

 

Dupa ce un numar mare de fani i-au reprosat italianului despartirea de Giorgia, fost iubita superba a barbatului, acum zvonurile spun ca acesta nu ar fi nici pe departe atat de bogat pe cat pare si ca proprietatile cu ajutorul carora face valva pe internet sunt deja sechestrate de creditori. 

 

Se pare ca internetul se distreaza pe seama barbatului si chiar il indeamna sa "isi gaseasca un job", parodiind unele dintre fotografiile acestuia. 

 

Barbatului i-ar fi fost confiscate un iaht, mai multe vile si partea sa dintr-un teren de golf, in urma unei datorii de peste 10 milioane de euro la banci, insa acesta a numit totul doar "o mica datorie". Porbabil ca asa si este, in comparatie cu averea sa din afaceri cu ambalaje si produse farmaceutice. 

 

 

Perfecte