Intregul episod s-a concentrat pe ideea de sex, astfel ca trei generatii de femei au dezbatut aceasta tema. Adolescenta Willow, mama Jada si bunica au dovedit o deschidere socanta chiar pentru unele persoane din publicul lor fata de acest subiect. Au vorbit despre prima expeirenta sexuala a lui Willow, despre cum fata a intrat peste faimosii sai parinti in timpul unei partide de sex, dar si despre cum Jada a fost invatata de catre bunica sa, la varsta de doar 9 ani, despre masturbare!

 

 

"Cand naiba ai intrat peste noi?", a reactionat uluita Jada. "Eram in Aspen, am coborat din camera mea sa-mi iau un suc, atunci am vazut ceva, dar am fugit repede. Ma gandeam: Doamne, e o nebunie. Ce-am vazut?!”. "Nu-mi amintesc.", a raspuns razand mama sa.

 

 

"Bunica m-a invatat despre cum iti poti oferi singura placere tocmai fiindca a vrut sa inteleg ca propria fericire depinde doar de tine insati.”, a explicat ulterior Jada episodul in care bunica ei i-a vorbit la doar 9 ani despre masturbare. "Bunica se gandea ca n-ar vrea ca eu sa ajung dependenta emotional de un barbat care-mi oferea placere. Si m-a invatat asta la 9 ani. Da, 9 ani!”, a spus Jada. Apoi subiectul s-a mutat spre jucariile sexuale, pentru care sotia lui Will a marturisit ca a avut o obsesie la un moment dat – ajungand chiar sa-si ofere pana la 5 orgasme pe zi. "Cred ca pana la varsta, mi-am oferit orgasme multiple.”, i-a spus Jada Telanei, prietena de 21 de ani a lui Willow. Pentru ca apoi sa povesteasca despre cat de bine s-a inteles pe acest plan cu Will Smith. "Pentru mine, sexul extraordinar e necesar pentru ca relatia sa functioneze cum trebuie.”, a concluzionat ea.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro