Danieli Shvets a cunoscut un succes imens, gratie evolutiei sale cu piesa Nessum Dorma de Giacomo Puccini. Acesta a reusit sa intoarca toate scaunele juratilor si sa stranga ropote de aplauze din partea celor prezenti. Despre intreaga experienta, emotiile traite, dar si asteptarile pe care le are, acesta ne-a povestit in exclusivitate, in cadrul unui interviu.

 

 

Despre momentul in care a vazut toate scaunele intoarse, dar si despre reactia impresionanta a  publicului, acesta isi aminteste vadit emotionat: „Nici nu am observat ca s-au intors 4 scaune, eram concentrat la interpretarea piesei si nu sesizam ce se intampla în jurul meu! Dar cand am sesizat ce se intampla, am ramas extrem de uimit! Sala in picioare care striga Bravo! A fost un moment emotionant pentru mine si va ramane in inima mea mereu!”


 

Tanarul spune ca nu intamplator a ales piesa Nessum Dorma: „Stiam doar ca aria scrisa de Giacomo Puccini Nessun Dorma, e foarte puternica si daca o voi canta in felul meu, va avea triumf."

 
Danieli marturiseste ca nu a avut asteptari sau planuri, ci doar a trait momentul pe scena: „Nu ma asteptam la nimic fiindca gandul ca cineva se va intoarce imi provoca o frica care ma turmenta si nu puteam sa ma gandesc la prestatia mea, dar imi doream sa trec mai departe! L-am ales pe Monatik fiindca pe moment am simtit asa. Imi place mult muzica lui si cum abordeaza ideile sale in muzica, am simtit ca suntem din acelasi aluat!”


 

Odata ce a vazut scaunele intoarse, a aparut si dilema-  in echipa carui antrenor sa mearga? „Ma gandeam sa merg la Tina Carol, fiindca este un artist de valoare! Dar am ales spontan sa merg la Monatik fiindca ma regasesc in felul în care abordeaza arta! Eu nu regret ca am ales sa merg in echipa lui! In primul rand, el dispune de calitati omenesti, isi face griji pentru fiecare artist din echipa lui, iar in al doilea rand, stie sa creeze lucruri frumoase!”


 

Am fost curiosi sa aflam de ce nu a ales echipa lui Dan Balan, care parea o alegere evidenta la inceput. Acesta ne-a satisfacut curiozitatea, precizand: „Il respect mult pe Dan Balan pentru ceea ce face, dar am ales sa merg la Monatik fiindca stilul imi este mai aproape!”

 

 

 


Pana la urma, Danieli ne marturiseste, importanta este experienta, iar pentru el Vocea Ucrainei este o adevarata provocare: „Inca nu sesizez ce am facut, stiu, cu siguranta, ca sunt foarte multumit pentru succesul pe care l-am obtinut! As vrea sa ajung cat mai departe fiindca imi plac provocarile si mereu am vrut sa fac parte din asemenea proiecte! Nu e scopul meu sa castig! Vreau doar sa-mi gasesc ascultatorul care-mi va aprecia muzica - acesta este scopul, dar daca voi castiga, atunci voi decide ce voi face!”, a conchis interpretul.

 

 

 

 

 


Urmareste prestatia artistului de la Vocea Ucrainei aici.

 

Sursa foto: Facebook.com/ goloskrainy, Facebook.com/ danieli.shvets

Perfecte