Cu toate acestea, au existat zvonuri ca o superba asistenta a bagat raca intre cei doi. Blondina a fost surprinsa in compania lui Tuncay, in luna mai a acestui an.

 Andreea Marin divorteaza de Tuncay Ozturk, desi doar in urma cu o luna „zana” declara ca isi mai doreste un copil si ca toate sunt roz in casnicia ei. Nu a mentionat niciun motiv, insa reactiile si zvonurile nu au intarziat sa apara. Se pare ca nu diferenta de 11 ani dintre cei doi a fost motivul discordiei.

 

 

 

 Inca din mai, a fost un iz de scandal in relatia lor, atunci cand „zana” se afla la New York. Tuncay a fost surprins in compania asistentei lui, Sandra, facand cumparaturi la un hipermarket din Capitala. Ei au fost surprinsi de fotoreporteri carand diverse lucruri intr-un apartament de fite dintr-un bloc din cartierul Primaverii. Au mutat un uscator de rufe, multe sacose, cutii si pungi pline. Blonda a facut opt drumuri in total de la masina lui Tuncay in bloc.

 

 

 

 Luata la intrebari la acea vreme, Andreea Marin a raspuns vehement: „Cand  aveti ceva de intrebat despre sotul meu, sunati-l direct. E un om foarte bun, deschis si va va raspunde”. Sandra este nimeni alta decat asistenta personala, mana dreapta a sotului Andreei, absolventa a Facultatii de Relatii Publice si Management, care lucreaza de ceva timp pentru cuplul Marin-Ozturk. „Zana” sutinea ca o cunoaste bine pe asistenta lui Tuncay, insa imediat dupa aceasta scena, blondina a disparut din peisaj.  

 

 

 

 


 Pus in fata faptului implinit, Tuncay declara in primavara acestui an, ca nu e nimic intre el si Sandra: "Credeti ca sunt calugar si nu pot sa fiu vazut in compania unei femei? Daca as face ceva gresit cu cineva, niciodata nu am sa merg cu acea persoana in public. Daca apar cu asistenta mea, Sandra (25 de ani), nu e ca si cum as face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o luna si asistenta mea merge peste tot cu mine, caci ea imi conduce masina. Andreea stie despre aceasta situatie”.  

 

Click.ro