Supermodelul in varsta de 37 de ani si-a anuntat plecarea pe Instagram, in timp ce se pregatea pentru show-ul ei final, marcand acest moment printr-o serie de fotografiii cu cele mai bune momente de pe podiumul Victoria’s Secret.Draga Victoria, iti multumesc ca mi-ai aratat lumea, impartasindu-mi secretele si, cel mai important, nu doar ca mi-ai dat aripi, ci m-ai invatat sa zbor! Toata dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana”, a fost mesajul emotionant pe care l-a transmis aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

In toata experienta ei fashion, Adriana Lima a purtat de trei ori lenjeria Fantasy Bra, a facut numeroase campanii pentru brandul Victoria’s Secret si este considerata de catre restul modelelor VS „ingerul Pazitor” (The Guardian Angel). Recent, Ariana Lima a incheiat spectacolul din acest an, cu un aspect dramatic, un moment care, potrivit publicatiei People reprezinta apogeul, punctul culminant al unei cariere de 20 de ani.

 

„Cred ca anul acesta va fi punctul culiminant al carierei mele. Acesta a fost al 18-lea show de moda si sunt inca la fel de entuziasmata ca in prima zi. Iubesc sa fiu pe podiumuri si sa fac parte din show-ul Victoria’s Secret. Este preferatul meu!”, a declarat ingerasul.

 

 

Lima a adaugat ca se va concentra asupra unor noi proiecte care implica dezvoltarea si transformarea femeilor in unele foarte puternice. „Astept cu nerabdare sa sprijin femeilor si sa ma implic in diferite proiecte care sprijina femeile din intreaga lume. Acesta va fi viitorul meu de acum inainte, dar sunt fericita inca sa fac parte din familia Victoria’s Secret anul acesta. Veti iubi cu siguranta show-ul din acest an. Pentru mine va fi cu siguranta unul foarte special!”, spune ea.

 

 

Sursa foto: Google.com

verdict.ro