Artista a primit actele de divort solicitate in Italia, iar acum poate sa redeschida procesul la notar. Aceste documente vor fi folosite si de Alex Velea, care a intentat un proces in care cere judecatorilor ca Antonia si Vincenzo sa recunoasca ca el este tatal copiilor sai.Astfel, exista mari sanse ca, la urmatorul termen de judecata, instanta sa pronunte o sentinta, iar Velea sa devina in mod oficial tatal celor doi copii.

 

@pasdutoutofficial @andraandreescu.ro @smilingshoes

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on Jun 25, 2017 at 7:52am PDT

 


In acte, Antonia si Vincenzo sunt inca casatoriţi. Desi au intentat divorţ in instanţa, au renunţat la judecata si au decis sa se desparta in fata notarului, insa procedura a fost suspendata pentru ca nu sosisera anumite acte din Italia. Acum, divortul poate fi reluat.

 

🌊 @shopyyyy

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on Jun 16, 2017 at 10:38am PDT


Antonia si Vincenzo Castellano s-au casatorit in 2011, dupa o relaţie de patru ani. Cei doi au impreuna o fetita, pe Maya, care locuieste in Italia dupa ce Antonia si Castellano s-au despartit, iar artista a inceput relaţia cu Velea. Antonia a sperat ca divortul dintre ea si italian sa se finalizeze cat mai repede si sa poata face nunta cu Alex Velea, insa lucrurile treneaza si acum.

ele.ro