Dar nici el nu s-a lasat mai prejos, astfel a devenit probabil cel mai activ presedinte pe platform Twitter, unde nu se opreste din critici sau replici dure. Ba mai mult, in ultimul timp si-a facut un obicei din “a da block” celor ce nu-i respecta modul de a conduce tara.De data aceasta, fotomodelul Chrissy Teigen, sotia cantaretului John Legend, a ajuns in vizorul presedintelui. Un comentariu critic l-a deranjat foarte tare pe Trump si a hotarat sa-i dea „block” pe reteaua de socializare, dupa cum precizeaza Daily Mail.
Amuzata cand a aflat ca insusi presedintele tarii i-a blocat contul pe reteaua de socializare, Chrissy Teigen a realizat o captura de ecran a constatarii si cu ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Trump: „Dupa noua ani de ura impotriva lui Donald J. Trump, faptul ca i-am spus «nimeni nu te place», a fost ultima picatura.”

 

 


in ciuda faptului ca ea i-a scris lui Trump de 19 ori direct pe contul sau personal si l-a criticat de mult mai multe ori pe contul ei, Chrissy nu a fost niciodata avertizata de Twitter ca ar fi incalcat vreo regula a retelei de socializare. Dar, asa cum a precizat si fotomodelul, ultima replica a ei pare sa-i fi fost de ajuns, asa ca a luat decizia de a-si bloca unul dintre propriii cetateni.

A1.ro