Dianna Rotaru vrea sa mearga pe urmele Tatianei Spinu, carea publicat deja primul sau roman. Interpreta insa, vrea sa abordeze un alt stil liric. Aceasta isi doreste sa raspunda la cele mai frecvente intrebari care i se adreseaza: 

 

"Toata lumea ma intreaba “Ce fac de sunt fericita mereu?” M-am gandit sa scriu o carte pe acest subiect ca sa inmultim fericirea in lume! De fapt, nu voi defini fericirea, caci e perceputa diferit de fiecare individ, nici nu voi deschide mari secrete caci au fost deschise demult..

 

 


 

In esenta, voi scrie despre fericirea mea si cum o simt, o traiesc eu! Cum credeti? 

Ma face fericita un ceai de menta cand il beau si citesc comentarii urate la postari? Ma face fericita masina murdara pe interior si exterior cand afara e soare? Ma fac fericita stirile de la tv ca un minor si-a omorat colega de 14 ani? Sau ca o adolescenta care a avortat in veceu are nevoie de tratament? Ma face fericita faptul ca am scapat telefonul si s-a dus dracului ecranul?

Ma fac fericita verisorii mei care au plecat cu familii cu tot peste hotare? Ma face fericita politica tarii mele? Sunt atatea lucruri de spus... Eu vad tot si aud tot, dar prefer #altceva! sa aveti un an mai bun LA MULTI ANI!"

 

 

Sa fie un strigat de disperare? Cert este ca pana la urma cu totii suntem marcati de ceea ce ne inconjoara. Nu se stie daca este un plan real, dar ii dorim succes in pornirile sale.

 

Intre timp Dianna isi petrece timpul in studiourile de inregistrari, la emisiuni si in diverse calatorii.

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte