Pe pagina sa de Facebook, Dianna Rotaru a postat o fotografie, unde apare alaturi de Elena Udrea. Cantareata a scris urmatorul mesaj: “In sfarsit am cunoscut-o pe Elena Udrea personal, nu de la televizor sau din ziare! Presa din Moldova si Romania a scris cat de mult ne asemanam, dar astazi este prima oara cand ne cunoastem!”. Vezi cum arata alaturi blondele:

 


 

  

Moldoveanca recunoaste ca a fost confundata de mai multe ori cu politiciana romana, un taximetrist crezand ca este in masina cu insusi Elena Udrea. Aceasta din urma a venit cu o replica pe baza acestei situatii: “Nu o cunosc pe aceasta interpreta, dar tot ce pot sa spun ca e foarte frumoasa. Ma bucur, doamna sau domnisoara este foarte frumoasa si daca a confundat-o cu mine taximetristul, nu pot decat sa ma bucur!”. Incearca sa le deosebesti:

 

 

 

 

 

Chiar daca este adeseori confundata cu politicianul, intre cele doua femei exista mai multe deosebiri printre care vocatia si, foarte important, diferenta de varsta de 11 ani. Insa, daca e sa le comparam amanuntit, gasim similitutini in culoarea parului, forma ovala a fetei si, bineinteles, sexualitate.”, scrie o publicatie din Romania.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com / Dianna Rotaru

Perfecte