Dianna Rotaru isi incepe iarna pe meleaguri romanesti. Artista a dezvaluit unde isi va petrece primele zile ale lui decembrie: "Pe 1 decembire voi fi la Sinaia, este un cadou din partea iubitului meu. Vom petrece la munte cu o gasca  mare de oameni."

 

 

Blonda nu are insa de gand sa stea mult pe partie, de aceea in valiza ei nu-si gaseste loc costumul de ski: "O tinuta de seara, o tinuta de club, cei mai scurti pantaloni scurti, tocuri - eu la ski nu merg." Pe lista de asteptare a interpretei este un oras de vis, si anume - Barcelona, iar mai apoi, cu putin noroc, va ajunge si in Dubai: "Uite, deja avem luata vacanta pentru Barcelona, speram sa prindem si jocul echipei favorite."

 

 

Mare vs munte, preferintele vedetelor variaza, cu toate acestea, un lucru este cert - vacanta de iarna reprezinta un prilej perfect de evadare din rutina cotidiana. Unii artisti din showbizul autohton prefera marea, soarele, nisipul alb, distractia in costum de baie, pe cand altii aleg sa se aventurieze la munte si sa faca plimbari in cadru de poveste. Noi am aflat ce planuri si-au facut pentru aceasta iarna Felicia Sarbu, Olia Stepanenco, Daniela Burlaca, Katalina Rusu:

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com; Instagram.com

Perfecte