Invitata ieri, la O Seara Perfecta, Diana Brescan a povestit despre noile proiecte din cariera, dar si despre viata personala. In luna iulie, artista a lansat piesa "Hey, cowboy", impreuna cu Dorian Popa si a impartasit impresiile ce i le-a lasat aceasta colaborare: "Pentru mine a fost o experienta mare, este un stil diferit. Mie imi place mai mult muzica dramatica, insa aceasta este o piesa energica."

 

 

"La inceput imi era frica, el fiind deja un artist cunoscut in Romania, dar pana la urma am inteles ca este o persoana simpla la fel ca toate.", a adaugat interpreta, despre Dorian Popa. 

 

 

In sezonul trecut noi o admiram pe ea pe scena, iar acum, ea urmareste ce se intampla la Vocea Romaniei: "Sunt voci bune si noi talente. Imi este dor, pentru ca eu stiu exact ce emotii traiesc ei acolo." 

 


 

Bruneta a povestit si despre criticile primite din partea publicului: "La inceput ma afectau. Insa am trecut peste, pentru ca am inteles ca sunt persoana publica." 

 

 

In ultima perioada, artista nu prea a vorbit despre viata ei personala si a confirmat ca nu o va face prea curand, insa a lasat sa se inteleaga ca este fericita alaturi de alesul ei: "Da, sunt intr-o relatie de un an, insa fericirea iubeste liniste. Nu trebuie sa arat la toti ca acesta este iubitul meu." 

 

 

"Astazi sunt imbracata in stil sport, este stilul care ma caracterizeaza pe mine perfect.", a spus Diana. Afla de ce cantareata indrageste atat de mult nuanta neagra si care sunt culorile ce nu prea se regasesc in garderoba ei. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com


Perfecte