Daca mai existau indoieli, imaginile demonstreaza cat de frumoasa si naturala e Dakota Johnson, dar si faptul ca actrita de 27 de ani se mandreste cu o silueta de invidiat. Imbracata intr-un costum de baie alb, format dintr-o singura bucata, vedeta s-a relaxat la piscina alaturi de o prietena, dovada fiind si fotografiile surprinse de paparazzi, care au fost publicate pe internet. 

 

 

In timpul promovarii filmului "Fifty Shades Darker", intrebata ce planuri are dupa ce va incheia definitiv proiectul inspirat de romanele erotice, Dakota Johnson a marturisit ca isi doreste sa faca pelicule complet diferite: "Sunt pregatita sa depasesc stadiul de a realiza scene de sex".
Actrita care joaca rolul Anastasiei Steele s-a declarat obosita de acest tip de activitate pe platourile de filmare: "Nu spun ca m-am saturat, ci doar ca ma simt gata sa fac un pas inainte. Poate ca voi mai accepta contracte sexy sau poate ma voi duce in directii complet diferite. Nu pot sa spun sigur. Ceea ce stiu e ca sunt gata sa las in urma Fifty Shades."

protv.ro