Cristiano Ronaldo si partenera sa, Georgina Rodriguez, au luat o pauza de la munca si de la indatoririle de parinti si au fugit intr-o vacanta romanticaSi daca pentru multi concediul de vis estintr-o tara calda, exotica, unde plajele sunt cu nisip fisi ape turquoise, iata ca cedoi aalte preferintatunci cand vine vorba de relaxare.

 

 

 

Proaspetii parinti si-au facut bagajele si au plecat intr-o peripetie pe varf de munte, bucurandu-se de o baie fierbintintr-o piscina naturala side o plimbare cu snowmobilul. 

 

 

 

 A fost o perioada incarcata pentru ei deoarece si-au marit familia cu 3 copii. Ronaldo, tatal unui baiat de 7 ani, Cristiano Ronaldo jr., le-a urat bun venit pe lume gemenilor Eva si Mateo in luna iunia anului trecut, copii cu ajutorul uneimame surogat, pentru ca in noiembrisa se nasca si fiica lui cu Georgina Rodriguez, alana.

 

 

 

Cu o casa plina de copii, cateva zile departe de casa sunt un bun prilej de a sarbatori iubirea si exact acest lucru au facut cei doi indragostiti. Cristiano si Georgina au distribuit pe conturile lor de instagram cateva fotografii din excursia romantica la munte. S-au fotografiat sarutandu-se, in timp ce tineau o cana de ceai in mana, iar perisajul de care se bucura este unul spectaculos.

 

 

 

De asemenea, s-au bucurat de o plimbare cu elicopterul, de si de o baie intr-o piscina naturala, fiind inconjurati de zapada. aceasta vacanta vine la scurt timp dupa ziua de nastere a Georginei care a implinit 24 de ani. Modelul de origine spaniola este o mama desavarsita pentru toti cei 4 copii ai familiei, sa nu mai vorbim ca se descurca de minune in ceea ce priveste cresterea celor trei bebelusi. Desigur, un ajutor de nadejde este si mama fotbalistului Cristiano, Maria Dolores dos Santos Aveiro, care apare destul de des alaturi de bebelusi.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro