Din "ratusca cea urata" a familiei, Khloe este, in prezent, cea mai laudata dintre surorile Kardashian, inspirandu-le pe milioanele sale de fane de pe Instagram. A avut ambitie sa slabeasca, iar acum este o prezenta constanta in topul celor mai sexy femei din showbizul international. Nici mama sa nu este mai prejos.

 

 

Khloe Kardashian si Kris Jenner au fost atractia serii la un eveniment monden care a avut loc in Los Angeles. Vedeta de reality show si-a facut aparitia intr-o pereche de skinny jeans cu talie inalta, insa piesa vestimentara care a atras cele mai multe priviri a fost body-ul din dantela neagra. Ca si sora sa, Kim, Khloe a indraznit sa poarte o piesa care isi are locul in dormitor in public.

Ca si accesorii, Khloe a purtat nelipsitele chockere, iar ca hairstyle, a preferat un wet look. Vedeta si-a definitivat look-ul cu o pereche de sandale cu blanita.


 

 

 

 

 

 

Si mama sa, Kris Jenner, a avut un look la fel de cool si sexy. In varsta de 60 de ani, aceasta a purtat o pereche de skinny jeans taiati pe toata suprafata piciorului. Blugii cu rupturi fiind preferatii surorilor Kardashian.


Perfecte.ro