A facut mult sport si a completat totul cu o dieta echilibrata, iar acum se mandreste din nou cu o silueta trasa prin inel si o piele ferma. Ciara si-a incantat fanii la inceput de an cu o serie de fotografii in care apare aproape dezbacata, in dormitorul conjugal si cu o noua coafura indrazneata. Iar sotul sau ar putea face cariera ca fotograf, daca ne uitam cu atentie la aceste imagini artistice.

 

Cantareata a impartasit cu prietenii virtuali cateva fotografii in care poarta doar o camasa alba, descheiata, lasand la vedere multa piele. In imaginile sexy surprinse de Russell Wilson, Ciara apare nemachiata, cu parul impletit in codite subtiri si cu camasa cazuta pe umeri, aproape dezgolindu-si sanii in intregime. Fotografiile au aparut fara deschiere, dar sotul artistei a fost etichetat, fiind foarte clar ca imaginile au fost surprinse prin obiectivul aparatului sau de fotografiat.

 

Ciara a pierdut aproximativ 27 de kilograme, artista ajungand sa cantareasca in ultima luna a sarcinii peste 80 de kilograme. Asa cum s-a intamplat si dupa primul copil, cantareata a reusit sa revina intr-o forma fizica de invidiat intr-un mod miraculos. Ea mai are un fiu de trei ani, Future Zahir Wilburn, copil cu fostul partener, rapperul Future.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

OkMagazine