- "Jamie Dornan este neatragator si rigid de-a lungul intregului film" (The Globe and Mail)

 

- "E neplacut si nu reuseste sa para decat un tocilar frustrat. Personajul ar trebui sa fie un tip cool, dar figura lui constant constipata nu ajuta deloc la chimia pe care o are cu Dakota" (Boston Globe)

 

- "Jamie Dornan pare un tanar Colin Firth pe tranchilizante" (Seattle Times)

 

 

 

- "Dakota Johnson o joaca pe virgina Anastasia Steele, o biata studenta trimisa sa ia interviu unui om de afaceri cu fata de hobbit, care o atrage in pestera lui decorata special pentru arta iubirii" (The Guardian)

 

- "Dornan este mai degraba maleabil, in niciun caz dominant. Christian Grey pare sa-si ceara constant scuze pentru fetish-urile lui, spre deosebire de personajul din carte" (Cinema Dope)

 

- "Jamie Dornan nu si-a facut nicio favoare cand a acceptat sa joace acest rol. Nu are carisma, nici magnetism si nu reuseste sa emane sexualitatea pe car fi trebuit sa o emane Christian Grey" (The Diva Review)

 

- "Prestatia Dakotei Johnson este senzationala, avand in vedere ca trebuie sa joace alaturi de un bloc de piatra" (Deadspin)

 

 

 

- "Cu parul lui ciufulit si chipul sculptat, Dornan a jucat ca un dos si nu a reusit sa se ridice la inaltimea rolului" (Vulture)

 

- "Dornan nu reuseste decat sa inspire mila. In carti, Christian Grey era un ideal feminin, in timp ce pe marile ecrane nu este decat un tip oarecare, iar totul doar din cauza actorului. Nu are mister, nu pare obraznic" (New York Times)

 

Perfecte