La premiera filmului si-au facut aparitia sactrita Julianne Moore si modelul Irina Shayk. Frumoasa romanca a reusit sa le eclipseze pe covorul rosu de la Cannes pe Julianne Moore si Irina Shayk.

 

 

 

 

 

 

 

Catrinel Menghia si-a facut aparitia intr-o rochie rosie spectaculoasa semnata de faimosul designer Italian Alberta Feretti. Rochia asimetrica, scurta in fata si cu o trena ampla, a fost asortata cu bijuterii luxuriante realizate de brandul Chopard.

 

 

 

 

 

Catrinel a postat cateva fotografii si pe contul ei de Instagram, acolo unde a primit zeci de complimente din partea fanilor: “Esti mai frumoasa decat as putea exprima in curvinte”, “O rochie minunata, iar tu esti absolut superba”, “Esti atat de frumoasa incat nu pari reala”, “Esti ca un vis frumos”, “Esti perfecta” si “Suntem mandri de tine! Esti un model frumos, o actrita talentata si o femeie incredibila”.

 

 

 

Catrinel si-a inceput cariera de actrita in 2012, iar in prezent este implicata in doua productii cinematografice: “Gomera” si “Badbarbies”. “Gomera” este o productie romaneasca, regizata de Corneliu Porumboiu, care spune povestea lui Cristi, un ofiter de politie care ajunge in insulaLa Gomera, in Spania, pentru a invata limbajul „El silbo”, o forma de comunicare prin fluieratspecifica zonei. Misiunea lui este de a-l elibera pe Zsolt, un afacerist controversat aflat in arest in Bucuresti.

 

 

 

Catrinel a fost casatorita cu milionarul Massimo Bramati, cu 19 ani mai mare decat ea, dar cei doi s-au despartit in 2011. Romanca in varsta de 32 de ani se iubeste de mai bine de sase ani cu producatorul de film Massimiliano di Lodovico, dar este foarte discreta cu viata ei sentimentala.

Festivalul International de film de la Cannes a inceput pe 8 mai si se va incheia pe 19 mai.

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro