Conchita se pregateste acum sa dea lovitura ca actrita. Invitata intr-un show matinal la televiziunea engleza ITV, Conchita Wurst a declarat ca nu si-ar fi imaginat niciodata ca „o femeie cu barba” poate castiga Eurovisionul, asa cum s-a intamplat in anul 2014. Conchita a cantat atunci piesa „Rise Like a Phoenix”, care a devenit preferata tuturor si i-a adus lui Tom Neuwirth (numele adevarat al Conchitei) recunoastere internationala.

 

 

 

„Daca mi-ar fi spus cineva in urma cu 10 ani ca o sa ma transform intr-o femeie cu barba care sa fie placuta de atata lume si care o sa ajunga sa castige Eurovisionul i-as fi spus sa ia pastile. Acest lucru mi se parea imposibil”, a declarat Conchita.

Totusi, Conchita a devenit cel mai de succes castigator al concursului dupa ABBA, specialistii estimand ca aceasta a castigat in jur de 30 de milioane de dolari in urma acestei performante. O mare parte din aceasta sume provine din drepturi de autor, contracte publicitare, concerte si aparitii platite ale Conchitei.

 

 

 

Sursa video: Youtube.com

Adpm.ro