Daca ai o slabiciune pentru scenarii pline de pasiune, sentimentalism si barbati fatali, serialele turcesti sunt tocmai bune pentru tine. Cu atat mai mult ca actorii din pelicule parca sunt alesi pe spranceana. 

Burak Ozcivit


Burak este ca un test de sentimentalitate. Daca nu iti scapa vreo lacrima in timpul scenelor romantice ale acestuia, din melodrama Kara Sevda, atunci ai moralul de fier. Acest brunet chipes a infrumusetat mai multe seriale turcesti, pacat doar ca inima lui e ocupata. Actorul este casatorit cu actrita Fahriye Evcen. 

 

 

Can Yaman


Can ar fi putut avea o cariera stralucita in modeling sau ar fi putut deveni un avocat de succes, dar a facut alegerea in favoarea actoriei. In serialele Erkenci Kus sau Dolunay, il poti urmari pe acesta in toata splendoarea.

 

 

 

 

Halit Ergenc 


Atunci cand vorbim despre serialele turcesti, il asociem cu acestea, in primul rand, pe Halit Ergenc, protagonistul din Suleyman Magnificul.  Rolul sultanului Suleyman i-a adus dragostea fanilor din zeci de tari. 

 

 

 

Engin Akyurek


In cinematografie, Engin si-a facut intrarea prin concursul de talente din Turcia “Stelele Turciei”. Acesta are in palmares zeci de roluri reusite si cateva premii impunatoare.

 

 

 Birand Tunca

 
Ceasul glorios al lui Birand Tunca a sosit odata cu serialul Erkenci Kus, unde actorul a interpretat unul dintre rolurile principale. Privirea lui fermecatoare a facut ravagii, cucerind mii de inimi in toata lumea.

 

 

 


Baris Arduc

 
In Turcia, Baris este un adevarat superstar si una dintre cele mai mari sperante ale cinematografiei turcesti.  Baris a crescut intr-o familie instarita si, spune el, a stiut mereu ca va avea o profesie artistica.

 

 

 


Ekin Mert Daymaz

 
Ekin si-a dorit din copilarie sa devina actor, dar a ales intr-un final o specialitate mai realista. Acesta a absolvit Facultatea de Sport. Cu toate acestea, Ekin nu si-a uitat visul. El a continuat sa faca modeling, iar in  2014 a fost invitat sa se filmeze pentru pelicula A walk to remember. Ulterior, au urmat si alte roluri spectaculoase care l-au transformat intr-una dintre cele mai de succes vedete din Turcia.

 

 

Sursa foto: Cosmo.ru

Perfecte