In luna iulie, Charlize theron a afirmat ca a avut parte de o intalnire foarte romantica. Nu a dezvaluit numele barbatului misterior, insa a spus ca s-a plimbat alaturi de el kilometri intregi, sub lumina lunii.

 

„Am avut o intalnire incredibila. acest tip chiar m-a impresionat. Ne-am plimbat pe jos kilometri intregi in mijlocul noptii. a fost luna plina”, a declarat Charlize theron.

 

acum, a iesit la iveala ca acest barbat misterior ar fi nimeni altul decat Brad Pitt. actorul s-a despartit de angelina Jolie, in urma cu aproape un an. Ea a fost cea care a decis sa puna capat relatiei care a durat 12 ani, din cauza problemelor pe care actorul le avea cu bautura. El ar fi devenit chiar agresiv fata de copii.

 

De atunci, Brad Pitt a fost cuplat cu mai multe vedete precum Kate Hudson, Elle Macpherson sau sienna Miller. Ba mai mult, s-a scris chiar ca el si angelina s-ar gandi sa renunte la divort. Cele mai noi speculatii legate de viata amoroasa a actorului sunt legate de o idila cu Charlize theron, cea care este considerata marea rivala a angelinei Jolie.

 

Recent, angelina Jolie a vorbit despre perioada prin care a trecut dupa ce a decis sa intenteze divort. „inca tinem unul la celalalt, ne pasa de familia noastra”, a declarat actrita, intr-un interviu acordat Vanity Fair, marturisind ca a fost  „cea mai dificila perioada”. In luna mai, Brad Pitt a vorbit despre schimbarile din viata sa, spunand ca a participat la sedinte de consiliere psihologica.

libertatea.ro