Bianca Dragusanu a devenit mamica pentru prima data in urma cu aproape cinci luni, insa se pare ca ne pregateste o noua surpriza! Blonda a anuntat ca pana anul viitor vrea sa devina mama din nou, iar gesturile o tradeaza ca ar fi insarcinata din nou.

 

 

Bianca Dragusanu e maestru in diversiune, iar dovada stau imaginile din timpul primei sarcini, pe care a ascuns-o cu ajutorul gentilor pana in trimestrul al doilea.Se pare ca, la aproape cinci luni dupa ce a nascut-o pe fiica ei, blonda recurge din nou la gestul acesta si a inceput din nou sa-si ascunda abdomenul de care era tare mandra in spatele gentilor imense.

 

 

 

Daca la inceputul anului, Bianca isi fotografia abdomenul si si-l expunea, mandra de faptul ca a reusit sa scape de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii, acum a inceput din nou sa poarte bluze largi si sa-si mascheze burta cu geanta.Sa fie oare asta semnul prin care se tradeaza ca este din nou insarcinata si ca-si va indeplini curand visul de a deveni mama din nou anul acesta, asa cum a declarat de nenumarate ori? 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte