Poate din aceasta cauza fenomenul divortului este atat de des intalnit in randurile vedetelor, starurile noastre nefiind o exceptie. Vezi in articolul ce urmeaza care sunt vedetele de la noi, care au decis, neasteptat pentru fanii lor, sa-si spuna adio, fara a lasa loc de tratative.

 


Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu


Interpretul Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu s-au casatorit in 2015. Acestia au impreuna doi baietei, Dominic si Damian. In aceasta vara insa s-a aflat ca lucrurile intre cei doi decurg nu tocmai bine. Vasile afirma ca sotia ii interzice sa-si vada copii, ba mai mult, aceasta ar avea o idila cu alt barbat: "De foarte mult timp suntem separati. Am luptat cred ca timp de un an. Ea a gasit sustinerea in alta persoana.” sustine Vasile. Chiar daca cei doi nu au semnat actele de divort, Vasile spune ca acest lucru se va intampla cat de curand posibil. 

 Margarita Dodon si Marcel Marsa

 

 
Margarita Dodon nu s-a bucurat prea mult timp de casnicia sa impreuna cu tanarul Marcel Marsa. Acestia au divortat in scurt timp dupa ce au jucat nunta. Tanara nu a dorit sa ofere multe detalii la subiect, precizand doar ea, impreuna cu sotul sau, au decis sa o ia pe drumuri diferite si sa-si traiasca fiecare viata lui.

 

 

 

 


Igor Stribitchi si Olga Busuioc

 
Pareau o pereche de nedespartit si puteau fi usor confundati cu vreun cuplu hollywoodian, insa acest fapt nu le-a asigurat fericirea eterna. Solistul trupei Akord, Igor Stribitchi si cantareata de opera, Olga Busuioc si-au spus adio dupa 7 ani de casnicie. Chiar daca cei doi nu au anuntat oficial divortul, cunoscutii cuplului nu au niciun dubiu ca povestea lor de dragoste a luat sfarsit. Dupa divort, Olga a intreprins o serie de schimbari majore in viata sa, mutandu-se cu traiul in Barcelona.

 

 

 Viorela si Vladimir Dimici

 
Modelul Viorela Dimici a dirvortat de sotul ei Vladimir  cu doar trei saptamani inainte de ceremonia nuntii. Aceasta a confirmat separarea pe una dintre retelele de socializare. Despre motivul despartirii, Viorela a preferat sa nu ofere detalii, considerand acesta un subiect mult prea personal.

 

 

 Nadejda Cantir si Sergiu Morari

 
Luptatoarea K-1 Nadejda Cantir a facut multe sacrificii de dragul carierei, casnicia ei, fiind unul dintre acestea. Sportiva a confirmat in cadrul emisiunii O seara perfecta divortul spunand ca casnicia ii lua prea mult timp si energie. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte