Anastacia a aflat ca sufera de cancer la san in anul 2003, cand a reusit sa castige lupta cu afectiunea. La 10 ani de la marea victorie, cantareata a aflat teribila veste ca boala a recidivat si si-a anulat turneul european pentru a incepe tratamentul.

 

 

 

"Am fost diagnosticata cu cancer mamar pentru a doua oara in viata mea (...) am suportat o mastectomie dubla. A fost o experienta intensa, dar ma simt minunat si pregatita sa incep un nou capitol in viata mea. Breast Cancer Awareness Month ofera tuturor acelor femei care se lupta cu aceasta boala sansa de a deveni mai puternice si de a primi sprijin din partea celorlalte paciente. Diagnosticarea timpurie mi-a salvat viata de doua ori", spunea Anastacia.

 

 

 

"Voi continua lupta si ma voi folosi de vocea si de celebritatea mea pentru a sprijini asa cum pot aceasta cauza", spunea Anastacia in urma cu un an si jumatate. Dupa o dubla mastectomie si luni dificile de tratament, cantareata a invins boala cumplita si a decis ca vrea sa le inspire pe alte femei care se confrunta cu aceeasi problema prin realizarea unei sedinte foto nud. A fost prima oara cand a si-a aratat cicatricile din urma operatiei la san.

 

 

 

Pentru a scapa de urmele lasate de cancer, medicii i-au inlaturat muschi de pe spate si i-au folosit in partea din fata pentru a-i reconstrui pieptul. Pielea ei a ramas plina de cicatrici, pe care a vrut totusi sa le arate lumii pentru a demonstra ca, desi e dificil, afectiunea poate fi invinsa.

 


 

Sursa foto: Google.com

Perfecte.ro