Artista a fost invitata sa cante la deschiderea Orheiland, un parc de distractii despre care se spune ca ar fi cel mai mare din tara. La inaugurarea acestuia a fost organizat un concert, la care au participat mai multi artisti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iata si cateva imagini de la concert, cu Irina Rimes, Nicoleta Nuca si Dara.

 

 

 

 

 

 

 

Antonia a publicat cateva imagini pe Instagram, iar in una din ele ea apare intr-un microbuz. Sa fi fost asta mijlocul ei de transport, in timp ce s-a aflat la Orhei?

 

 

 

 

 

 

Pe langa Antonia, publicul a avut ocazia sa le asculte pe Dara, Irina Rimes si Nicoleta Nuca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcul de distractii se intinde pe o suprafata de 20 de mii metri patrati, pe care au fost amenjate tot felul de zone de distractii: topogane cu apa, gonflabile, terenuri de joaca pentru copii si terese pentru adulti. In mijloc se ridica un havuz muzical, care lumineaza pe timp de noapte. Sute de curiosi din mai multe raioane au venit sa vada cum arata OrheiLand, fiind atrasi si de denumirea asemanatoare cu cea a parcului de distractie de la Paris, DisneyLand.

 

 

 

 

 

Ilan Shor venit la inagurarea parcului, a facut baie de multime, care s-a transformat in scurt timp intr-o adevarata sesiune foto. Asta pentru ca trecatorii au stat la rand ca sa faca poze cu primarul.

 

 

Sursa foto: Instagram.com, protv.md.

Sursa video: Facebook.com

Perfecte