Anna Lesko a urcat pe scena alaturi de dansatoarele ei duminica seara pentru a sustine un concert de 30 de minute in cadrul Festivalului Florilor de Tei din Comuna Cornu, Prahova. Artista si-a inceput recitalul in forta si a oferit un show de zile mari cu o compilatie de piese in romana si in rusa. Pe parcursul concertului, aceasta a schimbat mai multe tinute si chiar a interactionat cu publicul, chemand 5 tineri pe scena pentru a dansa alaturi de ea.

 

 

Dar momentul ei nu a fost lipsit de incidente. In timp ce canta, o persoana din public care se afla in primele randuri a scos un pistol cu bile si a tras in cantareata. Profesionista, Anna Lesko nu a lasat acest incident sa ii strice momentul si a continuat sa cante si sa danseze chiar daca era ranita. Dupa ce a coborat de pe scena, cantareata a revenit pentru a primi o diploma de excelenta si un buchet de flori oferit de Primaria Cornu.

Dupa acest moment, Anna Lesko cel mai probabil le-a spus organizatorilor ce a patit - faptul ca a fost impuscata cu un pistol cu bile in timp ce canta - si acestia au luat masura. Chiar inainte sa intre Delia pe scena, acestia au anuntat momentul neplacut si i-au rugat pe cei care au acel obiect in posesie sa nu il mai foloseasca. De teama, cantareata Delia a luat si ea atitudine.

 

 

"Daca trageti in mine sau in trupa mea, opresc acest concert si ne dam de pe scena. Nu glumesc! Fara incidente, va rog", a spus Delia inainte sa apara pe scena. De teama, artista a pastrat timp de 5 minute distanta fata de public.

 

 

Perfecte