Nu ne-am fi asteptat vreodata ca stelele se pot alinia atat de aproape una de alta, dar iata ca, totusi, lumea e mica.

 

 

 

 

La sfarsitul toamnei, basarabeanul de la The Motans s-a intors acasa, unde a sustinut un concert. Noi l-am felicitat pentru succesul imens pe care-l are ca si artist, iar el a tinut sa faca acelasi lucru, mai ales ca emisiunea O seara perfecta a sarbatorit recent frumoasa aniversare a celor 6 ani alaturi de telespectatori. Denis a venit cu cuvinte emotionant de frumoase la adresa emisiunii, dar mai ales, acesta a tinut sa o felicite pe Anisoara Loghin, cu care artistul a copilarit impreuna. “Anisoara, tu stii ca noi ne stim. Am copilarit impreuna. Iti doresc personal tie si intregului proiect O seara perfecta  multi ani inainte, cu invitati minunati si sa aveti intotdeauna vibe-ul acela pozitiv. Te pup si te cuprind."


 

 

Anisoara Loghin a confirmat faptul ca cei doi au fost buni prieteni in copilarie. “Cu Denis am fost vecini. Eu stateam la etajul 2 si el la 4. Ne cunoastem de pe la vreo 10 ani, ba chiar am invatat si in clase paralele. Mergeam impreuna la scoala. El avea un motan si noi ne jucam cu el. Eram un fel de prieteni de familie.” spune prezentatoarea ProTV.

 

 

Dupa scoala, fiecare pare sa-si fi luat propriul drum in viata, dar despre frumoasa relatie de prietenie din trecut, ambii isi amintesc cu un soi de nostalgie.

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte