Un judecator o obliga acum pe Jolie sa-i acorde mai mult timp lui Brad Pitt pentru a-si vedea copiii, mai ales ca actrita filmeaza toata vara pentru „Maleficient 2” in Anglia.

 

Angelina Jolie si Brad Pitt se afla in plin proces de divort, insa actrita a refuzat sa-si lase copiii prea multa vreme in compania tatalui. Brad Pitt contraataca si a obtinut sprijinul instantei de judecata, care considera ca „nu este indicat pentru copiii ca acestia sa nu aiba deloc o relatie cu tatal lor”.

 

 

Drept urmare, sub amenintarea pierderii dreptului la custodie deplina, Angelina Jolie se vede acum incoltita de lege pentru a-i deschide usa casei lui Brad Pitt. Mai mult, instanta i-a ordonat Angelinei sa-i dea lui Brad Pitt numerele de telefon ale copiilor, astfel incat acesta sa-i poata suna si sa le poata scrie mesaje fara niciun fel de restrictie.

 

 

Avand in vedere ca Angelina filmeaza toata vara in Anglia la pelicula „Maleficient 2”, instanta i-a obligat ca acestia sa stabileasca telefonic perioadele de timp pe care le vor petrece impreuna cu copiii lor.

Brad Pitt isi va vedea copiii la Londra, acolo unde Angelina a inchiriat o casa. Acesta va petrece 10 zile cu copiii sai, incepand de la mijlocul lunii iunie. Instanta i-a dat dreptul sa petreaca patru ore pe zi cu unul sau doi copii in aceasta perioada. Din 27 Iunie pana la 1 Iulie, Brad Pitt ii va lua pe copiii cu el vreme de 10 ore pe zi, iar intre 8 si 14 Iulie isi va vedea copiii cate 4 ore pe zi.

 

 

Sursa foto: Google.com

adpm.ro