Angelina Jolie, in varsta de 42 de ani, a intentat divortul de Brad Pitt, anul trecut, insa de atunci procedura a inceput sa stagneze, iar cei doi nu fac niciun pas pentru a schimba lucrurile.

Acum, intr-un interviu acordat cu ocazia premierei noului ei film „First They Killed My Father”, vedeta a afirmat ca nu ii place sa fie singura.

„Nu este ceva ce mi-am dorit. Nu este nimic dragut in legatura cu acest lucru. Singuratatea este dificila”, a declarat Angelina. „Uneori poate sa para ca imi revin. Insa, in realitate, incerc doar sa imi duc la bun sfarşit fiecare zi”, a mai spus ea. Actriţa a spus ca situaţia in care se afla este ingreunata şi de starea ei de sanatate, pe care trebuie sa o monitorizeze.

„Pe plan emoţional, a fost un an foarte dificil. Şi am avut şi alte probleme de sanatate. Aşa ca sanatatea mea este ceva ce trebuie sa monitorizez”, a mai spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a suferit o dubla mastectomie in 2013 si şi-a extirpat ovarele in 2015 pentru a avita apariţia cancerului. Recent, a fost diagnosticata cu boala Bell’s palsy – un tip de paralizie faciala, provocata de daune aduse nervilor faciali, actriţa recuperandu-se complet cu ajutorul acupuncturii.

Angelina Jolie si Brad Pitt au inceput precedura de divort in septembrie 2016, iar imediat a inceput si lupta pentru custodia celor sase copii ai cuplului. Intr-un alt interviu,  Angelina Jolie a vorbit despre perioada prin care a trecut dupa ce a decis sa intenteze divort. „Inca tinem unul la celalalt, ne pasa de familia noastra”, a declarat actrita, intr-un interviu acordat Vanity Fair. In luna mai, Brad Pitt a vorbit despre schimbarile din viata sa, spunand ca a participat la sedinte de consiliere psihologica.

libertatea.ro