Solista din Ucraina adora sa provoace, atat cu actiunile sale cat si cu tinutele sale lipsite de discretie. Artista a scapat de inhibitii de cand a slabit enorm si a capatat silueta mult visata. Nastea Kamenskih ca nu are nici-o retinere cand vine vorba de a-si etala corpul in cele mai extravagante tinute. Aceasta a imbracat o tinuta care mai mult arata, decat acopera si imediat a postat imaginile pe retelele de socializare. 

 

 

Din pacate pentru artista, nu toti fanii i-au apreciat curajul, unii fiind extrem de duri in comentariile postate. "Tinuta? Ati uitat sa imbracati rochia! Sunt doar chiloti si dresuri!" a criticat-o o fana. Un alt fan i-a scris: Va statea mai bine cand erati mai voluptoasa. o frumusete nebuna!"

 

Recent artista si-a facut aparitia la un eveniment de decernare a premiilor muzicale, imbracata in sutien, pantaloni sport si blana, tinuta care nu a trecut neobservata de catre paparazzi. Nastea a facut valva printre internauti, atunci cand s-a sarutat in direct cu o alta artista. Iar sarutul a fost unul extrem de pasional.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Paparazzi.ru