Doua voci de pe ambele maluri ale Prutului intr-un duet care arata si suna tare bine.  Din avere-n saracie este piesa Adrianei Ochisanu, in duet cu Nicu Paleru, care deja este una indragita pe ambele maluri ale Prutului.

 

 

Mesajul piesei este unul foarte realistic, despre pierderile din viata. “Nimic in viata asta nu este intamplator. Dumnezeu acolo sus ne directioneaza si ne mai da asa peste nas. Fiecare cazatura este o lectie bine invatata. Cred ca fiecare a trecut prin asemenea momente in viata.” spune artista.

 

 

“Pe de o parte este si pierderea un avantaj, ca sa intelegi ce inseamna intr-adevar sa traiesti si sa pierzi si sa iti dai seama ca nu e important ceea ce ai pierdut ci e important ceea ce vei pierde daca vei continua asa.” a adaugat Nicu Paleru.

 

 

Cei doi artisti, alaturi de Edgar Stefanet, au invitat cu aceasta ocazie, pe toata lumea la Spectacolul Povestea de Craciun, care va avea loc astazi si care ii are in prim-plan pe Adriana si Nicu. “Sper ca publicul sa primeasca placere.” spune Edgar Stefanet.

 

 

Mai multe detalii urmareste in interviul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Perfecte