Martie este luna care ne aminteste ca au mai trecut 12 luni si din nou avem aniversare. In aceasta primavara, Perfecte.md celebreaza 7 ani. Nu am fi fost ceea ce suntem fara ei, oamenii despre care scriem zi de zi.  

 

 

Printre articolele informative si cele de la specialisti, cele mai accesate stiri sunt despre vedete, unde vorbim despre viata persoanala si activitatea lor. Adrian Ursu se regaseste in topul preferintelor cititorilor la acest capitol. Cu ocazia sarbatorii noastre, l-am intrebat pe interpret ce inseamna pentru el perfectiunea: „Sa tinzi spre perfectiune e bine, dar sa fii obsedat de ea, nu..." 

 

 

Evident, cantaretul a vorbit si despre portal, avand chiar cateva remarci: „Perfecte.md este site-ul care mai des e bun, insa uneori nu este chiar bun. Face stiri diferite. Important este sa fiti perfecti prin stiri obiective, interesante, actuale. Nu doar prin titluri intrigante, dar si prin mesaje si interviuri captivante.” 

 

 

 

„Sa scrii o stire este destul de greu...", a adaugat muzicianul. Vezi ce urare a avut artistul pentru fetele de la perfecte.md.  

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!  

 

Sursa foto: Facebook.com


Perfecte