Asadar, va prezentam o lista cu cei mai sexy actori autohtoni, care se remarca nu numai prin aspectul fizic, dar si prin inteligenta, umor, sarm si atitudine.

 

Ce-l defineste cel mai bine pe Cristian Perepeliuc mai presus de orice, este carisma, ceea ce-l face si atat de fermecator. Pe langa numeroasele sale roluri din piesele de teatru, Cristian a avut mai multe colaborari cu Carla’s Dreams, cel mai popular caracter fiind cel din videoclipul piesei „Sub pielea mea”.

 

 

 

 

 

Un adevarat cuceritor este si actorul Iurie Gologan, care te lasa masca la fiecare spectacol de teatru.

 

 

 

 

 

Sexualitatea masculina nu este doar despre un corp dezgolit, dar si despre privire si mister. De asta ne-a convins in repetate randuri Nicu Turcanu care, odata ce ti-a aruncat o privire, te cucereste.

 

 

 

 

 

Mmm, ar putea vreo domnisoara sa-i reziste lui Dima Trofim? Mai presus de fizic, un alt atuu al tanarului actor este si zambetul sau sincer, care-l face atat de irezistibil.

 

 

 

 

 

Catalin Lungu, un alt cuceritor de la noi, are, cu certitudine, un viitor asigurat in arta actoriei, multumita aspectului sau fizic, dar si capacitatii sale de a imita orice caracter, indiferent de gradul acestuia de senzualitate si dificultate.

 

 

Ronin Terente mereu a fost diferit si abstract. Acesta se remarca atat prin toate pasiunile si activitatile sale, cat si prin trasaturile sale fizice si morale.

 

 

 

 

 

Inca de la inceputul carierei sale, Dan Melnic, a reusit sa cucereasca inimile domnisoareler fara prea mult efort, gratie prezentei sale demne de un actor in devenire.

 

 

 

 

Sergiu Voloc are, cu siguranta, un val de atractie aparte. Atat aspectul sau exterior, cat si sclipirea din privire reprezinta o definitie totala a sexualitatii.

 

 

 

 

Pe cat de talentat, pe atat de carismatic, Ghenadie Galca este, fara indoiala, un actor de talie inalta de la noi din tara. Actorul paseste cu trup si suflet atat pe scenele de teatru, cat si pe platoul de filmare.

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

Perfecte