Anul trecut, indragita artista si-a pierdut iubirea vietii, pe Rene Angelil, care a pierdut lupta cu cancerul, dar si pe fratele ei Daniel, care a fost rapus de aceeasi boala crunta. Cu toate acestea, superstarul canadian si-a reluat activitatea muzicala si a incercat sa treaca mai departe.

Celine Dion a fost surprinsa recent intr-o tinuta excentrica. Desi tinuta impecabila a fost laudata, probabil ca unghiurile din care a fost fotografiata nu au fost tocmai favorabile, artista parand cu 20 de ani mai batrana la fata. 

Celine a purtat o tinuta de un alb orbitor, semnata de Ralph & Russo, potrivit Mirror. Stilul si bunul gust sunt incotestabile, insa diva pare foarte batrana la chip.in orice caz,

 

Celine Dion a devenit un etalon al stilului, la 49 de ani. Publicatia Vanity Fair i-a dedicat un articol in care o lauda pentru tinutele pe care si le-a ales in ultimul an si pentru ca pare sa-si fi gasit adevarata identitate. Revista de fashion arata cum Celine Dion a devenit un fashion icon la 49 de ani, inflorind mai tarziu decat alte dive.

click.ro