Paris Hilton

 

 

Potrivit unui fost angajat al vedetei, Paris Hilton era cleptomana. Cand mergea in vizite sau la petreceri ii placea sa plece cu ceva care nu ii apartinea. "La o petrecere mi-a zis sa iau o pereche de pantofi care ii placeau si sa ii bag in geanta", a spus fostul bodyguard.

Mary Kate Olsen

 

 

Mare Kate nu are nicio jena sa se dezbrace in fata angajatilor sai. "Cand isi cumpara cate o haina noua, se dezbraca pe bancheta din spate a masinii si se proba. Ne facea sa ne simtim destul de prost", a spus un fost bodyguard.

 

 

Pink

 

 

Fostii bodyguarzi ai lui Pink au povestit ca vedetei ii cam placea sa bea in timpul turneelor sale si adesea adormea din cauza alcoolului. I s-a intamplat chiar sa lesine inconstienta la resdinta Playboy din cauza bauturii.

 

 

Angelina Jolie

 

 

Fostii bodyguarzi ai cuplului Jolie-Pitt au dezvaluit ca Angelina facea crize de fiecare data cand Jennifer Aniston il suna pe Brad Pitt. In plus, acestia au mai marturisit ca Angelina are obiceiul sa arunce cu cutite in perete cand se cearta cu sotul ei.

 

 

Jennifer Aniston

 

 

 

Potrivit spuselor unui fost bodyguard al vedetei, acesteia ii place sa umble aproape dezbracata prin casa. "Dimineata, cand raspunde la usa, e imbracata doar intr-un maiou si o pereche de chiloti. As putea spune unde sunt pozitionate toate alunitele de pe corpul ei, de atatea ori am vazut-o dezbracata", a spus bodyguardul in presa mondena.

Perfecte