Pe scena din Piata Marii Adunari Nationale, au concertat artisti cu renume din Rusia. Este vorba despre Filip Kirkorov, Maxim Galkin, Nicolai Baskov si Laima Vaikule.  Se pare ca pretul acestui concert a fost unul usturator, tinand cont de onorariile pe care artistii din Rusia le percep pentru o ora de concert.

 

Potrivit presei ruse, iata cat costa o ora de recital al artistilor care au incins atmosfera aseara in centrul capitalei.

 

Filip Kirkorov: costa 100 de mii de euro.

 

Nicolai Baskov: cere  de la 50 de mii de euro.

 

Doar ca sa modereze, Maxim Galkin  cere de la 60 de mii de euro, iar pentru un show, acesta incaseaza si 100 de mii de euro.

 

Laima Vaicule: 45 000 de euro 

 

Andrei Malahov: 50.000 de euro.

 

 

Concertul a fost unul electoral si a fost organizat de Partidul Democrat. Pe langa recitalul pe care l-a oferit, fiecare artist in parte a rostit cate un mesaj electoral, lucru care, cu siguranta, a mai adaugat cateva mii sau zeci de mii de euro in buzunarele artistilor rusi. Curios s-a aratat si vicepremierul rus, Dmitry Dogozin. 

 

 

 

Deocamdata Partidul Democrat nu a spus cat a costat concertul asa ca, socotiti si voi. Sa fie in jur de 300.000 de mii de euro? Plus cazarea si transportarea vedetelor.

 

Dupa concert, Vlad Plahotniuc a invitat artistii intr-un local select cu specific traditional moldovenesc.

 

 

 

 

 

Sursa : http://ru.tsn.ua/glamur/

 http://finance.bigmir.net/

Perfecte