Intr-un interviu pentru perfecte.md, bloggerita de moda, Vlada Cotorobai, a venit cu cele mai tari si ingenioase sugestii doar pentru tine.

 

 

perfecte.md: Orice femeie isi doreste sa arate in noaptea dintre ani fenomenal. Cum ne imbracam de acest Revelion?

 

Vlada Cotorobai: Eu recomand de Revelion sa purtati tinute cat mai deosebite, in dependenta deja si de locatia pe care urmeaza sa o vizitati. Fie ca sarbatoriti la munte cu familia sau intr-un local de fite, tinuta trebuie sa fie la nivel. Si nu ma refer la cat de scumpa aceasta trebuie sa fie, ci anume cat e de potrivit asortata. Daca dorim sa iesim in evidenta, avem mai multe optiuni :

 

1. Purtam rochii cu paiete metalice, asta in caz ca dorim sa stralucim la propriu toata seara.

 


 

 

 

2. Daca suntem putin mai rezervate, putem apela la o tinuta all BLACK si un make-up mai shiny.


 
 

 

3. Salopeta este la fel o alegere potrivita de Revelion pentru toate fetele care doresc sa danseze toata seara si sa se simta confortabil.

 


 

 

 

 

4. Costumul BLACK il putem aduce intr-o zona mai eleganta, doar accesorizandu-l potrivit. Dupa parerea mea este o optiune ideala pentru toate fashionistele care doresc sa se evidentieze si sa se simta sexy toata seara.

 

 

 

 

 

Pentru ce culori optam?

 

Culorile trendy pe care le recomand sunt : verde smarald, burgundy, rosu, violetul intens, negru, gold sau metalic .

 


 

 

Tinuta trebuie accesorizata cu bun-gust si corespunzator pentru a straluci. Cum reusim?

 

Mie niciodata nu mi-au placut accesoriile excentrice si super sclipitoare, dar cred, cu siguranta, ca anume de Revelion este cazul sa apelam la ele. Important este sa nu exageram cu dimensiunile si sa punem laolalta mai multe tipuri de accesorii, care nu se contopesc cu tinuta propriu-zisa. Sau daca nu sunteti o iubitoare de accesorii, va recomand sa va achizitionati cei mai bestiali si sclipitori stilettos si atunci puteti sta linistita ca veti arata fabulous!

 


 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com / Vlada Cotorobai

Perfecte