Designerul Valeria Cantir a lansat de curand o noua colectie de haine: Am hotarit sa pun accent doar pe o singura nuanta si anume pe alb. Mi se pare cea mai potrivita culoare pentru sezonul estival, iar stofele sunt naturale. Chiar daca am creat doar cateva modele, toate sunt foarte diverse. Apoi, ideea cu sosetele am mai folosit-o pentru colectia de primavara, dar acuma am ales modele vintage, ca sa ne duca in anii 90”, a spus tanara.

 

 

Pentru aceasta colectie, Valeria a organizat o sedinta foto inedita, si anume in padure: Totul a pornit de la ideea sa fac ceva mai neobisnuit decat o simpla sesiune foto in studio. Pentru ca totul sa iasa perfect si sa obtinem poze cat mai deosebite si reusite am incercat sa creez un mic decor in aceeasi nuanta cu rochiile. Machiajul all black s-a incadrat armonios si  a accentuat colectia mea all white”.

 

 

Extrem de amuzant este faptul ca pe echipa a prins-o ploaia exact cand a vrut sa realizeze sesiunea foto: „ Ne-a dat batai de cap vremea de afara. Atunci cand eram toti pregatiti pentru a merge sa pozam a inceput o ploaie nebuna, insa acest lucru nu ne-a oprit sa mergem inainte. Ne-am schimbat in padure, ne incaltam exact in locul unde faceam pozele, eram plini de noroi. Cred ca atat pentru mine, cat si pentru modele, dar si pentru fotograf, aceasta experienta a fost unica si cea mai interesanta de pana acum”, povesteste cu mult entuziasm blonda.

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte