Ekaterina Sergheevici este creatoarea brandului autohton Morphine, unul dintre putinele care se deosebesc pe piata modei de la noi. De curand, aceasta a avut parte de o experienta cu adevarat importanta in cariera sa, dar si in domeniul fashion de la noi. Designer-ul si-a prezentat noua colectie la Saptamana Modei de la Paris, oportunitate ce-i deschide noi orizonturi, dar si prin care tara noastra se face cunoscuta si auzita.

 

 

Ekaterina a impresionat nu doar publicul de acolo, dar si pe celebrii creatori de moda prezenti la defilare, iar laudele si urarile de bine s-au lasat inca mult timp auzite, afirma tanara pe contul sau de Instagram. In colectia acesteia s-au regasit mai mult rochiile nonconformiste si sofisticate, insa nu au putut lipsi si costumele extrem de originale. In continuare urmareste cateva video-uri si fotografii din cadrul evenimentului si convinge-te singur de ingeniozitatea creatoarei.

 

View this post on Instagram

Morphine Show at Paris Fashion Week ....We did it !!! 💣🥊😘 Мы это сделали , Мы сорвали самые бурные авации 👏 Получили уйму комплиментов и похвал, благодаря нашему показу многие узнали о нашей стране! ❤ Я хочу сказать большое спасибо Всем кто в меня верил , спасибо моей команде которая помогла мне в кратчайшие сроки создать такую динамичную коллекцию ❤ Я знаю - это только начало , и я на верном пути 🚀 Верьте в себя , и у вас тоже , обязательно все получится! ❤❤❤ #morphinefashion #becausefashionisadrug #newversionoffashion #pfw

A post shared by Ekaterina Sergheevici (@ekaterina_sergheevici) on Sep 30, 2018 at 11:18am PDT

 

 

Sursa foto: instagram.com/ekaterina_sergheevici

Perfecte