Nici macar cei din familia sa nu sunt scutiti de acestea. Spre exemplu, s-a aflat faptul ca Regina Elisabeta i-ar fi interzis Ducesei de Cambridge, sotia Printului William, sa mai poarte… pantofi cu platforma.


 

 De ce? Pur si simplu pentru ca Regina ii detesta. Informatia a fost scoasa la iveala de revista americana Vanity Fair, potrivit careia Regina Elisabeta a II-a le-ar fi interzis chiar tuturor femeilor din familie sa mai poarte astfel de pantofi.Cu toate acestea, de-a lungul anilor, paparazzii au surprins-o pe Kate purtand perechea ei preferata de pantofi negri cu platforma cu mai multe ocazii, majoritatea mai putin oficiale, si mereu la tinute casual.


 

 De ce nu ii plac reginei pantofii cu platforma?

 

Putina lume stie ca regina Marii Britanii poarta de 50 de ani acelasi model de pantofi. Indiferent ca e vorba de evenimente oficiale sau de evenimente in familie, Elisabeta a II-a alege intotdeauna perechea ei preferata de incaltaminte, realizata manual, din piele naturala.


 

 

Se spune despre acesti pantofi ca ar costa aproximativ o mie de lire sterline perechea si ca ar fi realizati de o echipa de patru persoane.


ele.ro