Palariile de diferite forme si esarfele de par, in diferite culori sunt accesoriile-vedeta ale sezonului de vara. Fie ca te apara de soare sau te ajuta sa iti strangi parul, palariile si esarfele aduc o nota de originalitate tinutei tale. Editorul perfecte.md, Eugenia Ion, a incercat cateva dintre aceste accesorii si iti propune si tie sa indraznesti sa le porti si sa atragi atentia printr-un look original. 

 

O tinuta alb-negru, poate deveni o tinuta foarte atragatoare, daca alegi accesoriul potrivit. Foarte mare grija insa, la forma palarii! Daca nu este cea potrivita, ar putea sa iti ruineze look-ul. 

 


 

 

Stim ca esti in cautarea palariei perfecte, care sa-ti completeze tinute de plaja si, dupa mai multe cautari, am gasit-o: palarie cu boruri largi, bej, accesorizata cu o bentita colorata arata atat de chic! Confectionata din materiale naturale, din pai, cu borul mare, este ideala pentru sezonul estival.

Fie ca esti la mare sau la piscina, te va apara de soarele prea puternic si iti va oferi un aspect sofisticat.

 

 

 

Daca nu esti adepta palariilor cu borul larg, atunci poti opta pentru una cu borul mai mic, pe care sa o alegi pentru o tinuta mai casual. 

 

 

 

Elasticele de par, agrafele si bentitele nu sunt singurele accesorii de par. O esarfa care completeaza o coafura poate oferi acea nota de originalitate unui look aparent banal.

Nu exista multe reguli pentru alegerea unei esarfe. Singura recomandare este ca materialul acesteia sa nu fie nici prea gros, nici prea rigid, astfel incat sa poata fi usor de manevrat.

 

 
 

 

Tineti cont si de aspectele cromatice, atunci cand alegeti esarfele pe care sa le puneti in par. Daca aveti o tinuta dintr-o singura culoare, atunci optati pentru esarfe cu modele cat mai colorate. Daca hainele pe care le purtati au deja suficienta varietate cromatic, atunci optati pentru o esarfa simpla. 
 

 

 

Pentru o coafura cu esarfa, este indicat ca acestea sa nu fie prea lunga sau prea lata, cu toate ca va puteti juca si cu dimensiuni mai mari daca aveti parul mai lung si des. 

 


 

 

Indrazneste sa fii diferita in aceasta vara!

 

 

Fotografii realizate de Valeria Negru

perfecte.md