Andreea Diaconu este unul dintre cele mai apreciate modele din Romania, cu aparitii pe podiumul de prezentare al unor case de moda precum Prada, Roberto Cavalli sau Balmain si devenita imaginea Gucci si Dolce and Gabbana.

 

 

In prezent, in Times Square din New York troneaza un panou publicitar din care Andreea zambeste, o reclama pentru H&M.

 

 

 

Descoperita la 11 ani, bucuresteanca a trecut oceanul prima data doi ani mai tarziu, cand a avut parte de primul show in New York. Experienta nu a fost una deloc placuta, si-a amintit ea ani mai tarziu, cand a stat de vorba cu jurnalistii de la WSJ. Cu toate acestea, a continuat, a invatat cinci limbi straine, iar la 20 de ani, cosmopolitul oras avea sa-i devina casa. 

 

 

 

 

Recunoscuta si apreciata, Andreea Diaconu a aparut pe copertele celor mai importante reviste de moda din lume, iar luni, 7 mai, a aparut pe covorul rosu de la Met Gala, unde a stralucit de-a dreptul. Mai mult, Vogue a inclus-o pe lista celor mai bine imbracate femei ale serii, alaturi de nume precum Rihanna, Cindy Crawford, Sienna Miller sau Diane Kruger.

 

 

 

Andreea a imbracat o rochie neagra semnata Michael Kors. A stralucit la propriu si la figurat si a scos tinuta din anonimat cu o bijuterie masiva marca Chopard, un crucifix.

 

 

 

click.ro