De cand a acceptat sa joace personajul de care multe actrite consacrate au fugit, viata Dakotei s-a schimbat. Tanara nu doar ca primeste roluri peste roluri, ci si e invitata la tot felul de evenimente mondene spectaculoase.

In urma cu putin timp, ea a participat la o prezentare de moda Gucci din Italia si nu s-a dezis de tinutele sexy, care ii pun in evidenta silueta de fiecare data. Imbracata intr-o rochie cu decolteu lateral amplu, Dakota si-a lasat la vedere partile laterale ale bustului si s-a transformat intr-un magnet pentru jurnalisti.

 Intrebata ce planuri are dupa ce va incheia definitiv proiectul inspirat de romanele erotice, Dakota Johnson a marturisit ca isi doreste sa faca pelicule complet diferite: "Sunt pregatita sa depasesc stadiul de a realiza scene de sex".Actrita care joaca rolul Anastasiei Steele s-a declarat obosita de acest tip de activitate pe platourile de filmare: "Nu spun ca m-am saturat, ci doar ca ma simt gata sa fac un pas inainte. Poate ca voi mai accepta contracte sexy sau poate ma voi duce in directii complet diferite. Nu pot sa spun sigur. Ceea ce stiu e ca sunt gata sa las in urma Fifty Shades."


 

 Intr-un interviu recent acordat celor de la revista Glamour, Dakota a marturisit ca uneori isi doreste sa nu fi acceptat sa fie Anastasia Steele: "Trec prin tot felul de etape. Nu vreau ca lumea sa se rezume doar la aceste filme cand vorbeste despre cariera mea. Dar nu pot sa neg ca Fifty Shades m-a propulsat in lumea cinematografiei. Am calatorit mult datorita lui si am ajuns sa fiu foarte mandra de ceea ce am realizat."

 

protv.ro